fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

ALEG 𝐒𝐈𝐁𝐈𝐔 anunțăm un nou grup Si eu reusesc

ALEG 𝐒𝐈𝐁𝐈𝐔 anunțăm un nou grup Si eu reusesc Relații Sănătoase online, coordonat de Psih. Iulia Popa și Alexandra Abrudean, creat cu scopul de a te ajuta să descoperi metode de a construi relații sănătoase cu tine însăți, dar și cu ceilalți.
Cunoștințele acumulate în cadrul celor 6 întâlniri descrise în imaginea de mai jos te vor ajuta să recunoști din timp semnele unei relații nesănătoase sau să faci pace cu tine în cazul în care tocmai te-ai eliberat de abuz. Fiecare atelier va aborda o temă diferită și se va desfășura săptămânal, având o durată totală de maximum 2 ore.
Prima întâlnire va avea loc 𝐣𝐨𝐢, 𝟑 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎. Grupul se va desfășura săptămânal, online, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri, completează următorul formular, până duminică, 27 februarie: https://forms.gle/GFD5nz1vg3W9DQMV6
„După cum te-am obișnuit, CONFIDENȚIALITATEA grupului este un aspect tare important pentru noi. Vom crea un spațiu sigur, de învățare și vindecare. Identitatea participantelor și conținutul discuțiilor purtate (spre exemplu, mărturisirile cu caracter personal) au caracter secret și sunt strict protejate prin acorduri între membre. Abia așteptăm să ne (re)vedem! Acest grup este organizat cu sprijinul voluntar al psihologilor asociației A.L.E.G. Implică-te și donează pentru a contribui și tu la formarea unor spații de întâlnire sigure pentru învingătoarele violenței: https://sieureusesc.ro/ro/doneaza”transmit reprezentanții ALEG Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si