fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

”Aleargă în centrul României!”

Agnițenii, dar nu numai ei, sunt invitați să alerge pentru a susține financiar modernizarea holului Colegiului Tehnic „August Treboniu Laurian” din oraș.
Primăria Agnita și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în parteneriat cu Harting RO Automotive, vor organiza, în 17 septembrie, prima ediție a Crosului Agnitei.

„Te simți bine, înveți bine!”
”Prin acest eveniment, ne propunem să oferim comunității noastre o competiție sportivă ce are ca scop atât promovarea unui stil de viață sănătos, cât și strângerea de fonduri pentru proiecte ale orașului”, declară organizatorii. În acest an, cauza pentru care vor alerga agnițenii – „Te simți bine, înveți bine!” – este dedicată elevilor Colegiului Tehnic „August Treboniu Laurian”. Proiectul își propune să schimbe imaginea Colegiului prin amenajarea spațiului din holul școlii, dar și să îmbunătățească starea de bine a elevilor în toate activitățile asociate cu învățarea, derulate în școală, acasă sau în alte context. Toți elevii unității se vor bucura de un design atractiv – canapele, perne colorate, jocuri educative, mini-bibliotecă, mese de șah etc. Banii obținuți din donații vor fi folosiți pentru achiziționarea materialelor necesare amenajării spațiului.
Două curse pentru adulți și una pentru copii
Crosul Agnitei va cuprinde două curse de alergare pentru adulți și una pentru copii. Pentru participarea în cursa de 10 kilometri, competitorii plătesc o taxă de 90 de lei, iar premiile sunt generoase: locul I – 600 de lei, locul II – 400 de lei, locul III – 250 de lei. În cursa de 5 kilometri, taxa de participare este de 60 de lei, iar premiile de 400 de lei – locul I, 300 de lei – locul II, respectiv 200 de lei – locul III. Premiile se acordă pentru cele două categorii: masculin și feminin.
Pentru copii, vor fi organizate trasee speciale, pe grupe de vârstă: 4-6 ani, 7-8 ani și 9-12 ani. Taxa de participare este de 25 de lei. La cursele copiilor, nu se realizează cronometrare și clasamente. Se vor oferi premii prin tombolă, pe baza numărului de concurs.
Înscrieri până în 15 septembrie

Cei care vor să participe la competiție, agnițeni sau nu, se pot înscrie până în 15 septembrie. La finalul întrecerii, concurenții vor beneficia de o porție de mâncare, pe baza voucherului aflat în kitul de participare.
Donațiile pentru proiectul comunitar se pot face până în 1 octombrie;
”Crosul Agnitei – Aleargă în centrul României!” este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Agendei Sportive 2022 a județului Sibiu.

 

Etichete: