fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

ALDE Sibiu: Cartierul Arhitecţilor, cartier nou, dar cu promisiuni vechi, încă nerealizate (P.E.)

Echipa de consilieri locali sibieni ALDE a fost recent prezentă în Cartierul Arhitecţilor. Această zonă situată la limita Sibiului ţine de oraşul Cisnădie, dar aici se găsesc mii de oameni care încă au buletin de Sibiu şi au dreptul de a vota la Sibiu la alegerile locale.
“M-am ocupat foarte mult de acest cartier, pe vremea cât am fost subprefect. Am rezolvat iluminatul public, însă de atunci nu s-au mai realizat lucrări de anvergură. Este trist”, a spus Marin Horaţiu.
Majoritatea locuitorilor din Arhitecţilor lucrează în Sibiu şi îşi duc copiii la şcoală în Sibiu.
ALDE Sibiu: Cartierul Arhitecţilor, cartier nou, dar cu promisiuni vechi, încă nerealizate (P.E.)
„Oamenii de aici ne-au spus cât de nemulţumiţi sunt de situaţia infrastructurii rutiere din cartier şi de accesul în şi din această zonă, spre Sibiu. I-am sfătuit ca la aceste alegeri, cei cu carte de identitate de Sibiu să îşi exercite acest drept de vot în Sibiu pentru că pot face o schimbare. Echipa noastră ALDE Sibiu are în plan o colaborare strânsă cu primăria Cisnădie şi Consiliul Judeţean pentru realizarea căilor de acces în cartier, transportul în comun, Tursib, extins. Oamenii de aici au nevoie şi de o grădiniţă, o şcoală şi un dispensar. Locurile de joacă sunt puţine şi parcurile inexistente. Dacă zona Metropolitană este mai greu de realizat juridic, noi credem că o colaborare între cele două primării Sibiu şi Cisnădie poate fi benefică. Există şi opţiunea juridică pe termem lung de separare a cartierului de Cisnădie şi alipirea teritorială la municipiul Sibiu, o soluţie totuşi complicată, dar nu imposibil de realizat.”, mai transmite Horațiu Marin, candidatul ALDE la Primăria Sibiu.
ALDE Sibiu: Cartierul Arhitecţilor, cartier nou, dar cu promisiuni vechi, încă nerealizate (P.E.)
Johann Krech, candidatul ALDE la Primăria Cisnădie
Etichete:

Recomandam sa citesti si