fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Ajută-l pe iepuraș să găsească drumul spre copiii din Hospice Sibiu

Paștele se apropie cu pași repezi, iar iepurașul vrea să treacă pe la copiii din Hospice Sibiu, dar are nevoie de ajutorul vostru să găsească drumul.

Paștele ce urmează va fi unul foarte sensibil pentru copiii din Hospice și pentru părinții lor, care nu îi pot vizita, îmbrățisa, mângâia din cauza pandemiei de coronavirus. Este greu pentru ambele părți, știm, însă doar așa le putem proteja starea de sănătate deja fragilă.

“Și pentru că părinții lor nu îi pot vizita, sperăm ca măcar Iepurașul să îi viziteze!  Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, cât de mic! Darius, Crina, Artur și toți ceilalți copii din hospice vă vor răsplăti înzecit, cu zâmbete sincere și inocente!”,  se arată în postarea reprezentanților Hospice Sibiu- Asociația Dr. Carl Wolf.

Aici puteți dona online (se poate dona orice sumă): https://donate.carlwolff.ro/

Aici puteți dona prin transfer bancar: IBAN: RO61 RNCB 0227 0360 5498 0034 (RON) – cont deschis la BCR Sibiu, pentru Hospice Copii

Aici puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit: https://carlwolff.ro/wp-content/uploads/2020/01/D230-HOSPICE-COPII-2019.pdf

!

Etichete:

Recomandam sa citesti si