fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Air Sensation Festival a ajuns la cea de-a doua ediție

Air Sensation Festival a ajuns la cea de-a doua ediție

Air Sensation Festival se va desfășura între 28-31 iulie, în Zona Industrială Ocna Sibiului (ZIOS) și va oferi iubitorilor de adrenalină șansa de a zbura cu baloane de aer cald, la înălțimi de maxim 1000 de metri. Concertele unor trupe și DJ de renume alături de restul activităților de la sol vor întregi experiența festivalului. Cât costă un zbor cu balonul, accesul la festival și locul de campare la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii? Organizatorii au pregătit prețuri pentru toate tipurile de activități!

Air Sensation Festival dă tonul distracției la ZIOS, la final de iulie. Muzica va răsuna timp de 4 zile, baloanele cu aer cald vor fi înălțate în văzduh, copiii vor avea parte de nenumărate surprize, iubitorii de volei pe plajă vor putea câștiga premii în cadrul unui turneu de beach volley pentru amatori, iar cei care vor dori să fie conectați la vibe-ul festivalului pe întreaga durată a evenimentului vor avea la dispoziție o zonă de camping cu o capacitate de 100 de locuri, dotată cu toate facilitățile necesare. Pe parcursul celor 4 zile de festival, numeroși vendori le vor încânta participanților papilele gustative cu preparate delicioase și băuturi răcoritoare.

Bilete de o zi și abonamente generale, la vânzare. Cât costă fiecare?

Organizatorii au scos la vânzare mai multe tipuri de bilete și abonamente, iar unele încă se află în perioada de preț preferențial. Astfel, cei care doresc să participe într-o singură zi la festival își pot achiziționa biletele de acces la preț de Early Bird, în acest moment un tichet pentru prima și ultima zi de festival costând 30 de lei, iar pentru cea de-a a 2-a și a 3-a zi 50 de lei. Biletele de o zi vor ajunge la valoarea maximă după jumătatea lunii iulie, când vor crește la 50 de lei pentru zilele de joi și duminică, respectiv 90 de lei pentru vineri și sâmbătă. Abonamentul de acces general este cea mai potrivită opțiune pentru cei care doresc să fie prezenți la toate cele 4 zile de festival, prețul fiind de 140 de lei.

Pentru cei care doresc să se bucure de activitatea „vedetă” a festivalului, și anume zborul cu balonul, organizatorii au pus la dispoziție 3 tipuri de bilete: pentru zborurile libere, ancorate și Sky Party.

Biletele pentru zborurile libere  oferă o experiență de o oră de la înălțimi de aproximativ 1000 de metri și acces general la festival. Astfel de zboruri se efectuează în fiecare zi de festival, dimineața și seara, iar costul este de 750 de lei.

O experiență cu totul aparte va fi Sky Party, un concept inedit prin care organizatorii vor duce spre cerul albastru zeci de participanți, în mai multe baloane cu aer cald, la înălțimi de aproximativ 1000 de metri altitudine, în timp ce un artist DJ de talie internațională va mixa muzică live dintr-un balon cu platformă. Zborurile Sky Party vor dura aproximativ o oră, se vor efectua vineri și sâmbătă, înainte de apusul soarelui, iar prețul de 950 de lei va oferi și acces general la festival.

Nu în ultimul rând, vor fi disponibile și zboruri ancorate pentru cei care doresc să urce într-un balon cu aer cald. Aceste tipuri de zbor presupun efectuarea unor ridicări la o înălțime de aprox. 30 de metri, cu o durată între 5-8 minute, baloanele fiind ancorate în 3 puncte fixe. Prețul pentru copii este de 45 de lei, iar pentru adulți de 80 de lei. Accesul la festival este gratuit pentru copiii sub 14 ani, dacă sunt însoțiți de un adult deținător de bilet sau abonament.

Abonamente pentru zona de camping

Cei care doresc să aibă parte de o experiență completă de festival se pot caza în locația special amenajată pentru zona de camping. Există 2 tipuri de abonamente: cel care oferă 1 loc de campare și acces general la festival (4 zile) pentru 2 persoane, la 520 de lei, sau cel cu acces la 3 zile de festival pentru 2 persoane și 1 un loc de campare, la prețul de 580 de lei.

Cât privește biletele pentru turneul de beach volley, acestea se ridică la prețul de 580 de lei  dacă se optează pentru înscrierea la competiție, 1 loc de campare și accesul general la festival. Cei care aleg doar participarea la turneu și accesul general în cadrul festivalului vor achita 460 de lei.

Organizatorii le recomandă celor care doresc să participe la festival să își achiziționeze din timp biletele online. Acestea se pot cumpăra de pe Kompostor (https://www.kompostor.ro/evenimente/11884-air-sensation-festival) , iar pe perioada festivalului vor putea fi achiziționate din locație, de la punctul de Ticketing.

Artiștii vor concerta din baloane și de pe main stage-ul Air Sensation FestivalAir Sensation Festival aduce un mix de activități pentru festivalieri, din care nu vor lipsi concertele la sol, dar și în aer. Pe lângă petrecerile la altitudine desfășurate în cadrul Sky Party, și alți DJ vor mixa muzică dintr-un balon cu aer cald, ancorat în fața mulțimii, iar pe scena amenajată în cadrul festivalului vor performa mai multe trupe. Line-up-ul festivalului a fost completat iar cei care vor urca pe scena din baloane, dar și pe main stage-ul Air Sensation Festival sunt: Andrew Dum, AlbWho, Andre Rizo, Gojira & Planet H, Slot, Slut & Tea, byron, Domino, Revolver, Maria Cojocaru & The Swingers, Alpha Q, Dexter, Cipi Popa, Toygun.

Evenimentul este organizat de Air Sensation, sponsorul principal fiind Kaufland.

Parteneri: Crazy Wolf, ZIOS, Forward Agency, POS2GO, Repcons, Sam Transport, Hermanngas, ProAlpin.

Air Sensation Festival a ajuns la cea de-a doua ediție

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Stiri din aceeasi categorie