fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Air Sensation Festival 2023, unicul eveniment cu baloane cu aer cald din România

Organizatorii festivalului lansează cea de-a treia ediție AIR SENSATION FESTIVAL, unicul eveniment cu baloane cu aer cald din România. Timp de trei zile, în perioada 18 – 20 august 2023, în Zona Industrială Ocna Sibiului, echipe de baloane din România, Ungaria, Olanda, Germania și Franța vor ridica pe cer zeci de baloane cu aer cald, oferind o priveliște magică și experiențe pure la înălțime.

”Ducem tradiția mai departe și susținem, pentru al doilea an consecutiv, o petrecere la înălțime. Înregistrat oficial în 2022, conceptul The Worlds First Sky Party propune o petrecere sută la sută la înălțime. O să purtăm spre cerul albastru, la înălțimi de 1000 m altitudine, primii 100 de oameni, în 35 de baloane cu aer cald, în timp ce un artist DJ de talie internațională va mixa muzică live dintr-un alt balon participant la zbor. Zborurile SKY PARTY se vor desfășura în fiecare seară a festivalului, înainte de apusul soarelui.

La sol, pe aproximativ 14 hectare de teren le punem la dispoziție, tuturor iubitorilor de adrenalină zona de senzații Air Sensation Festival. Pe toată perioada festivalului vor fi amenajate baruri și vor fi campate rulote cu mâncare. În apropiere va exista un spațiu de camping cu o capacitate de 100 de locuri. Aceasta oferă sursă de curent, apă, lavoare pentru spălat, dușuri outdoor, cabine vestiar și toalete ecologice.

Pentru iubitorii de activități sportive avem un teren special amenajat de beachvolley precum și Bunjee Jumping din balon.

Suntem prietenoși cu cei mici, motiv pentru care, pe perioada zilei avem amenajat un loc special de joacă. Tot pentru ei rezervăm ridicările de timp lift, cu unul sau mai multe baloane acorate la sol.

Gândindu-ne la poveștile lui Jules Vernes și entuziasmul pe care acestea le-au adus cititorilor din întreaga lume, inițiem Charity Program 2023. Astfel, pe întreaga perioadă a Air Sensation Hot Baloon Festival, copiii din centrele de plasament aflate pe raza județului Sibiu vor beneficia gratuit de experiența zborului cu balonul. Pentru a îi introduce în magia baloanelor, aceștia vor avea acces la programele de informare special dedicate celor mici (prezentare aeronavă, principiile zborului, prevenția și stingerea incendiilor).

Air Sensation are o experiență de șase ani și este Operator Comercial autorizat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, oferind zboruri comerciale și de agrement cu balonul cu aer cald atât în țară cât și în străinătate.

Constant îți aducem noutăți și vești bune pe www.airsensation.ro și pagina de facebook Air Sensation. Da-ne un like și stai pe aproape”, transmit organizatorii Air Sensation Festival.