fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Politica

Agendă Educațională- o completare firească a agendelor deja existente la nivelul Consiliului Local Sibiu

Agendă Educațională- o completare firească a agendelor deja existente la nivelul Consiliului Local Sibiu

Agendă Educațională ar fi o completare firească a agendelor deja existente la nivelul Consiliului Local Sibiu (Culturală, Sportivă și Comunitară)

Agenda Educațională este o primă inițiativă a grupului PNL din Consiliul Local Sibiu care vizează domeniul educației și are ca scop sprijinirea elevilor, stimularea dezvoltării deprinderii de a lucra în echipe de proiect, stimularea activităților din domeniul educației.
Agenda Educațională va avea un Ghid, (ca și celelalte agende), cu principii și proceduri, și va fi, evident, bugetată. Școala reprezintă o forță vitală la nivelul unei comunități, având capacitatea de a declanșa și implementa o serie de schimbări cu impact direct asupra calității vieții.
„Consiliul Local Sibiu trebuie să încurajeze inițiativele din domeniul educației. În același timp, trebuie să susțină crearea de echipe de dezvoltare a proiectelor, la nivelul fiecărei unități de învățământ, recunoscând impactul pozitiv pe care acestea îl au asupra creării unei culturi organizaționale sau asupra sentimentului de apartenență locală. Asumarea și promovarea responsabilității duce la dezvoltarea eficientă și echilibrată a unităților de învățământ și a comunității locale. Prin deschiderea unor noi canale de comunicare între administraţia publică şi societatea civilă, viziunea administraţiei poate fi mai bine corelată cu nevoile societăţii, fapt care conduce la creşterea gradului de satisfacţie şi, implicit, la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Pas cu pas, România educată poate începe aici, la Sibiu!”, a scris viceprimarul Municipiului Sibiu, Alexandru Dumbravă pe o rețea de socializare.
Etichete:

Recomandam sa citesti si