fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

AFT Sibiu: Să nu îi uităm niciodată pe cei ce au luptat ca noi să fim liberi!

AFT Sibiu: Să nu îi uităm niciodată pe cei ce au luptat ca noi să fim liberi!
Astăzi, 29 aprilie, structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală, Mitropolia Ardealului și Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război Filiala Sibiu au organizat la „Monumentul Veteranilor” – din Pădurea Dumbrava o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori pentru cinstirea memoriei Eroilor Neamului.
Totodată, cu oceastă ocazie, poate fi vizitată, în perioada 29 aprilie – 9 mai, expoziția foto-documentară organizată de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război Filiala Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu. Să nu îi uităm niciodată pe cei ce au luptat ca noi să fim liberi! Respect eroilor noștri!
Ca în fiecare an, Primăria Sibiu este alături de veteranii de război care locuiesc în Sibiu. Prin Direcția de Asistență Socială, aceștia au primit un pachet cu alimente și o felicitare, ca gest simbolic prin care le arătăm aprecierea comunității din care fac parte. “Astăzi este o zi de aducere aminte, de pios omagiu și de recunoștință față de veteranii de război ai României. Aceștia au purtat pe câmpul de război lupta care ne-a consumat pe toți în suflet, pentru libertatea și independența României. Pentru curajul și sacrificiul lor, pentru faptul că au reprezentat țara și pe fiecare cetățean al său pe câmpurile de luptă, astăzi, de Ziua Veteranilor de Război, ne îndreptăm gândurile către cei care au schimbat soarta României și au dat o altă formă prezentului nostru, permițându-ne să fim cetățeni ai unui stat puternic, de sine stătător, recunoscut în Europa și în lume ca atare. Veșnică recunoștință!”, a spus Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si