fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

AFT Sibiu preia Ștafeta Veteranilor Invictus

AFT Sibiu preia Ștafeta Veteranilor Invictus

Ștafeta Veteranilor a devenit o tradiție și amintește, în fiecare an, despre spiritul Invictus, acela care trebuie să ne unească pe toți în jurul veteranilor. Ștafeta Veteranilor, care însumează aproximativ 3800 de kilometri, a luat startul vineri, 1 octombrie, pe traseul albastru, din fața Mausoleului Eroilor din Mărășești, iar în aeastă seară va fi preluată de către reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

𝐀𝐅𝐓 𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐒̦𝐭𝐚𝐟𝐞𝐭𝐞𝐢 𝐕𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐈𝐧𝐯𝐢𝐜𝐭𝐮𝐬, 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐕𝐈𝐈𝐈- a.  Studenții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” duc tradiția mai departe și se alătură și în acest an voluntarilor Invictus România, în cadrul celei de-a VIII –a ediții a Ștafetei veteranilor. Sibiul va fi din nou casa INVICTUS pentru trei zile de alergare din traseul galben al Ștafetei Veteranilor 2021!

Urmăriți efortul și recunoștința celor din Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Centrul de Perfecționare Artilerie Terestră și Artilerie AntiaerianăClubul Sportiv Comunitar SibiuAMVVD SibiuColegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia pentru eroii României, eroii unui neam INVICTUS!

Ștafeta Veteranilor este un eveniment organizat de voluntari cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale, care și-au propus să promoveze memoria eroilor români prin intermediul sportului. Cu gândul la eroii neamului, cu sufletul aproape de militarii răniți, cu inima plină de dragoste pentru România, voluntarii Invictus, alergători și cicliști, militari și civili, parcurg, în aceste zile, pe cele trei trasee ale Ștafetei Veteranilor, ediția a VIII-a – albastru, galben și roșu – de la Mărășești, Făgăraș și Chișinău, până la Carei.

Etichete: