fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

AFT Sibiu a acordat Ralucăi Petrescu Premiul „Nicolae Bălcescu” 2021

AFT Sibiu a acordat Ralucăi Petrescu Premiul „Nicolae Bălcescu” 2021
Numele patronului spiritual al instituției militare de învățământ, istoricul și revoluționarul Nicolae Bălcescu, a fost atribuit distincției care se acordă, începând cu anul 2007, celor mai merituoși reprezentanți ai comunității academice sibiene. Anul acesta, premiul a fost acordat, în cadru festiv, sd.sg. Raluca Anamaria Petrescu, de către rectorul Ghiță Bârsan, pentru implicarea activă în organizarea și desfășurarea evenimentelor care au adus un plus de valoare imaginii instituției și pentru seriozitatea de care a dat dovadă în pregătirea profesională.
Raluca Petrescu este președintele Corpului Cadeților „Gl.mr.Nicolae Uscoi” din instituție, organizație studențească care își propune organizarea de activități culturale, educaționale și sportive în care să fie implicați cât mai mulți cadeți sibieni.
Corpului Cadeților „Gl.mr.Nicolae Uscoi”
„În cei trei ani de academie am încercat să profit de oportunitățile oferite de instituție și de statutul de student militar, astfel că lista activităților în care m-am implicat este destul de lungă. Mereu am considerat că din orice activitate ai ceva de învățat și te poate ajuta pe viitor. Funcția de președinte al Corpului Cadeților „Gl.mr.Nicolae Uscoi” ar putea părea la prima vedere un lucru simplu, dar în esență implică multă muncă, responsabilități, dar și bucurie atunci când vezi cât impact a avut un eveniment sau o acțiune realizată de Corp. Din păcate, mandatul meu a fost într-o perioada grea pentru organizarea evenimentelor cu care studenții erau obișnuiți, dar în ciuda pandemiei am reușit să organizăm câteva evenimente semnificative, printre care și prima ediție a festivalului de poezie AFT, dar și un spectacol cu ocazia zilei academiei. Mă simt onorată că activitatea mea în cadrul academiei a fost răsplătită cu această distincție și îndemn actualii sau viitorii studenți ai academiei să profite de anii de studenție și de orice oportunitate li se ivește în cale”, a mărturisit Raluca Petrescu.
„O felicităm pe Raluca pentru premiul obținut și îi urăm succes deplin la examenul de licență și în cariera pe care o va îmbrățișa!”, este mesajul rectorului AFT Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si