fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

AFT, prezentă la întâlnirea Grupului de Implementare din cadrul Iniţiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiţeri

AFT, prezentă la întâlnirea Grupului de Implementare din cadrul Iniţiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiţeri
Reprezentanţi ai Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat în perioada 22.06 – 25.06.2021 la cea de-a 50-a Întâlnire a Grupului de Implementare din cadrul Iniţiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiţeri. Evenimentul a fost găzduit de Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov şi s-a bucurat de prezenţa a 58 de participanţi din 14 state europene.
În cadrul evenimentului, comandantul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost desemnat Membru de Onoare al Grupului de Implementare, pentru sprijinul necondiţionat privind internaţionalizarea şi devotamentul arătat de-a lungul anilor în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivelor Iniţiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiţeri.
Şi la aceasta întâlnire s-a reiterat importanţa cooperării între instituţiile militare de învăţământ superior din Uniunea Europeană, prin organizarea de semestre internaţionale, module de pregătire sau alte tipuri de activităţi cu participare internaţională, prin intermediul cărora, studenţii militari vor dobândi competenţe şi aptitudini necesare carierei de ofiţeri europeni.
Etichete:

Recomandam sa citesti si