fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Adrian Echert și Raul Apostoiu intră în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu a anunțat vineri, 10 iulie, candidații pentru Primăria Municipiului Sibiului- mai exact Raul Apostoiu, respectiv pentru cea de președinte al Consiliului Județean- unde mizează pe Adrian Echert, președintele USR Sibiu. De asemenea, la conferința de presă au fost prezente și Diana Mureșan (președinte filia locală USR Sibiu și candidat la Consiliul Local Sibiu), dar și Ruxandra Deaconu Cibu (membru în Biroul Județean PLUS Sibiu și candidat la Consiliul Județean)

Alianța USR PLUS intră în cursa pentru funcția de primari cu 31 de candidați și 43 de propuneri la Consiliile Locale. „Vrem să aducem la conducerea consiliilor locale, județene, dar și a UAT-urilor oameni din domeniul privat care să vină cu un aer proaspăt, care au demonstrat ceva în ariile lor de expertiză, în locurile în care lucrează. Targetul nostru este să punem oameni competenți și de bună credință în funcțiile publice. Noi vrem să mergem pe ideea de echipă, deoarece nu credem în oameni providențiali, care au un răspuns la toate întrebările, motiv pentru care campania și obiectivele noastre vor fi discutate și cu cetățenii. Acceptăm feedback!”, spune candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Adrian Echert.

 

Adrian Echert- candidat la președinția Consiliului Județean

Adrian Echert, în vârstă de 33 de ani, este directorul unei firme multinaționale din domeniul echipamentelor industriale. Este absolvent de Drept la o facultate din București și de Management la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, unde a studiat și un master în Business Administration.

Președintele USR Sibiu a dorit să puncteze importanța educației și a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o în această săptămână cu reprezentanții elevilor în Consiliul Elevilor. „În această săptămână ne-am întâlnit cu reprezentanții Consiliului Elevilor, eu împreună cu candidatul nostru la Primăria Sibiu, Raul Apostoiu, și am îmbrățișat o inițiativă de-a lor pe care noi o vom semna și vom invita și alte partide să o semneze. Este vorba de o scrisoare de angajament cu 20 de puncte, prin care ei le solicită candidaților la Consiliul Județean Sibiu ca educația să fie una din prioritățile noastre, nu numai în campaniile electorale, ci și în timpul mandatelor. Vom semna toți candidații și vom invita și pe cei ai altor partide să o facă.”, precizează Adrian Echert.

 

Raul Apostoiu- candidat la funcția de primar al Municipiului Sibiu

Raul Apostoiu are 55 de ani, este de profesie inginer și are o experiență antreprenorială de peste 20 de ani, administrând o companie de succes din domeniul IT. Este candidatul desemnat de PLUS și va concura pentru a fi ales primar al municipiului Sibiu.

„Doresc să câștig Primăria Sibiu, deoarece vreau o administrație locală care să fie în permanentă consultare cu cetățenii. Nu mă refer doar la perioada de campanie electorală, ci de la începutul până la sfârșitul mandatului de primar. Viziunea mea este să aduc Sibiul, nu singur, ci alături de echipa mea, pe un alt nivel de dezvoltare, astfel încât fiecare cetățean al Sibiului să trăiască și să simtă că are un nivel de trai mai ridicat. Asta începând cu cei care azi sunt ignorați de autoritatea locală și trăiesc la limita sărăciei și continuând cu antreprenori și investitori locali. Activitatea primarului Sibiului va trebui să influențeze nu doar viața cetățenilor din centrul orașului, nu mai putem ignora importanța Zonei Metropolitane, ci trebuie să ne o asumăm ca și dezvoltare. Orașul Sibiu trebuie să devină un centru de dezvoltare regională.”, a punctat candidatul la Primăria Municipiului Sibiu, Raul Apostoiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si