fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Adrian Bibu va fi administratorul public al județului Sibiu

Adrian Bibu va fi administrator public al județului Sibiu

Adrian Bibu urmează să fie numit administrator public al Județului Sibiu începând cu data de 12.01.2021, prin Dispoziția Președintei CJ Sibiu. Este vorba despre o perioadă de 6 luni.

Adrian Bibu s-a suspendat din funcția contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcția urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către domnul Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituției.

 

Adrian Bibu va fi administrator public al județului Sibiu

Funcția de administrator public a fost deținută la finele anului 2020 de către Florin Neag (rezolvarea pe care PNL a găsit-o după ce Sebastian Dotcoș, fost administrator public al județului Sibiu și-a dat demisia)

Florin Neag urmează să fie numit manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. De asemenea, Adrian Bibu a fost propunerea PNL Sibiu la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu.

„Am acceptat astăzi propunerea Doamnei Președintă Daniela Cîmpean de a mă alătura echipei de conducere a Consiliului Județean prin asumarea funcției de administrator public. Cred sincer că Sibiul are acum mai mult decât oricând șansa unor demersuri esențiale pentru viitor și mă onorează atât încrederea care mi se arată cât și șansa de a pune umărul la realizarea unor proiecte precum noul Spital Județean sau Varianta Ocolitoare Sibiu-Sud. Voi face parte dintr-o echipă care a demonstrat că vrea și poate să miște lucrurile și – la fel de important- care se bucură de încrederea sibienilor din județ.”, a scris Adrian Bibu pe contul său de Facebook.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete: