fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Sibiu

Adrian Bibu susține centrele sportive de copii și juniori

Administratorul public al județului Sibiu, Adrian Bibu, promite noi investiții în infrastructura de sport, în beneficiul cluburilor sportive de copii și juniori.

Ieri, la Adunarea Generală anuală a Asociației Județene de Fotbal, Adrian Bibu a discutat cu reprezentanții cluburilor sibiene despre activitatea sportivă și problemele cu care acestea se confruntă. ”Susținerea Centrelor de copii și juniori, noi investiții în infrastructura de sport, sunt doar două dintre direcțiile pentru care noi, cei din administrația publică, trebuie să găsim surse de finanțare, iar apoi să începem să le transpunem în fapte, acesta fiind și mesajul pe care l-am transmis celor prezenți”, precizează Adrian Bibu, care a ținut să-l felicite pe Ioan Duma, președintele Asociației Județene de Fotbal, ”pentru activitate intensă a organizației, care a fost recunoscută și premiată de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul a două ediții consecutive ale Galei Sportului Sibian”.

Adrian Bibu susține centrele sportive de copii și juniori        Adrian Bibu susține centrele sportive de copii și juniori

Etichete:

Recomandam sa citesti si