fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Adrian Bibu: „Sunt convins ca atât Sibiul, cât și compania ODU, au motive de optimism în viitor”

Peste 200 de locuri de muncă vor fi create odată cu extinderea capacității de producție a companiei ODU Romania Manufacturing, rod al colaborării dintre autorități și mediul privat.

Una din cele doua fabrici din Europa ale ODU funcționează aici, în Sibiu, iar alegerea județului nostru nu a fost una întâmplătoare ținând cont de investițiile constante în infrastructura de transport, fie că vorbim de drumurile județene sau aeroport, ori de amplele modernizări din sistemul județean de sănătate. Toate acestea fac ca județul Sibiu să fie atractiv pentru investitori.

„Statul a înțeles că doar sprijinind operatorii industriali poate asigura o creștere economică și socială viguroasă, în beneficiul tuturor. Mai avem încă multa muncă înaintea noastră, dar sunt convins ca atât Sibiul, cat si compania ODU, au motive de optimism in viitor”, a transmis Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu.

Fabrica de la Sibiu a companiei ODU numără 600 de angajați, iar până la finele anului viitor, alte 204 noi locuri de muncă vor fi create. Compania a beneficiat de o finanțare din partea Guvernului României pentru extinderea activității și crearea de noi locuri de muncă, ODU fiind un cunoscut producător de conectori electrici și cablaje cu utilizare în domeniile securitate, apărare, medical, industrie și transport, cu fabrici în România, SUA, Germania, China și Mexic.