fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Adrian Bibu și-a anunțat candidatura la Primăria Sibiu

Validat de Biroul Politic Național al PNL, Adrian Bibu s-a lansat, ieri, în cursa pentru fotoliul de primar al Sibiului. Anunțul a apărut pe pagina de facebook a administratorului public al județului.

„Astăzi, în urma analizei la nivelul Biroului Politic Național al PNL, au fost validați candidații la alegerile locale. Astfel, am marea onoare și bucurie să anunț candidatura mea pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu. Este un privilegiu deosebit și vă asigur, în acest moment, de buna mea credință și de dorința puternică de a dezvolta Sibiul, de a face lucruri pentru oraș și pentru sibieni, pentru a crește calitatea vieții. Vă invit cu drag alături de mine, pentru că este vorba de orașul nostru și de viitorul nostru!”, a scris Adrian Bibu.

Șansele lui Bibu de a fi ales sunt mai mari decât cele din 2020, când a obținut 31% din voturile sibienilor. Președintele Organizației Municipale PNL Sibiu pornește acum de pe poziția de administrator public al județului, funcție în care a acumulat experiență consistentă, ce îl recomandă ca un viitor primar competent.

Principalul adversar al lui Adrian Bibu este actualul primar, Astrid Fodor, care va candida pentru un nou mandat. Anunțul candidaturii sale va fi făcut mâine, de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR). În urmă cu patru ani, Fodor a câștigat alegerile cu un procent de 43%. Bătălia se va da între cei doi, restul candidaților neavând șanse să obțină mai mult de 20% din voturi. Practic, Ruxandra Cibu Deaconu (USR), Alexandru Găvozdea (independent), Sebastian Suciu (AUR) și candidatul neanunțat al PSD vor reuși să rupă câteva procente de la fiecare dintre primii doi clasați în sondaje.

Etichete:

Recomandam sa citesti si