fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Adrian Bibu a fost ales Președinte al Organizației Municipale PNL Sibiu

Adrian Bibu a fost ales sâmbătă, 3 iulie, președintele Organizaţiei Municipale PNL Sibiu. Adrian Bibu este în prezent administratorul public al judeţului Sibiu.

„Dragi colegi, Vom transmite astăzi Sibiului nu doar numele președintelui acestei organizații, ci mult mai mult decât atât. Vom spune de fapt, care sunt intențiile noastre pentru Sibiu și primăria municipiului în viitor. Votul de astăzi, echipa pe care o vom alege – toate acestea vor spune multe despre noi și felul în care vom munci. Da, sunt alegeri interne! Dar ele contează mai mult decât aici, între noi, așa cum Partidul Național Liberal contează mai mult decât aici, între noi.

Am intrat în politică după o lungă perioadă în care am încercat să schimb lucrurile din afara ei. Am intrat în politică după ce am văzut cum oameni buni au eșuat în bătăliile din partide. Am intrat în politică sperând ca ea să devină parte a soluției și nu parte a problemei și am rămas aici convins fiind astăzi că avem masa critică de oameni de bună credința cu care putem face lucruri adevărate. Alegerile de acum contează mai mult decât aici, în această sala, fiindcă PNL contează mai mult decât aici. PNL Sibiu este cea mai puternică organizație politică din acest județ! S-a întâmplat asta datorită muncii fiecăruia dintre voi din ultimii ani, și de asemenea datorită eforturilor de anul trecut, atunci când am spus răspicat că la Sibiu se poate mai mult și mai bine. Și oamenii au fost de acord cu noi. PNL Sibiu a câștigat pe un teren dominat 15 ani de alții. Și nu de oricine… E drept, PNL nu a câștigat totul, dar a obținut cel mai mare număr de consilieri locali și a demonstrat că se poate.

Munca în echipă, efortul comun, implicarea tuturor, de la lideri și până la liberalii din cartiere au făcut posibil rezultatul de anul trecut. Ei bine, ca și anul trecut, eu cred că se poate mai mult și mai bine! Atât pentru PNL cât și pentru comunitatea pe care PNL o reprezintă!
Avem obligația de a oferi Sibiului soluții responsabile, iar esența acestora este aici, la noi, oamenii din PNL Sibiu. Știm bine că lucrurile bune nu sunt făcute undeva, cândva, de altcineva. Lucrurile bune se întâmplă acum, doar dacă le facem noi. Ei bine, din acest motiv, vă propun o echipă cu care Organizația Municipală a PNL Sibiu să câștige alegerile locale din 2024 ……. O echipă care să rămână la conducerea acestui oraș, care să se alăture colegilor noștri de la Consiliul Județean în toate proiectele lor și care să cheme alături Consiliul Județean în toate proiectele locale.

Suntem într-o situație complexă la nivel municipal. Sibienii ne-au spus că la Primăria Sibiu trebuie să lucrăm în parteneriat până în 2024 și vom face asta cu responsabilitate și cu demnitate!

PNL Sibiu va susține proiectele de dezvoltare locală, va recunoaște implicarea acolo unde ea există, dar va și taxa dezinteresul! Fiindcă parteneriatele, chiar dacă sunt politice, sunt pentru oameni, pentru administrarea prin decizii comune a orașului, nu pentru partide! Câștigarea alegerilor din 2024 înseamna responsabilitate și asta reflectă echipa pe care v-o propun astăzi. În interiorul echipei fiecare membru are răspunderi clare, pe domenii, asumate și exercitate. PNL Sibiu va însemna o structură funcțională și eficientă astfel încât și oamenii pentru care căutăm soluții vor înțelege ce facem noi aici, pentru ei. Că ceea ce facem- facem pentru interesul public. Să știe că pot oricând să-și contacteze consilierii sau reprezentanții de cartiere, că problemele lor ajung, cu ajutorul PNL, acolo unde trebuie.
Mulțumesc tuturor colegilor care au acceptat să își asume această muncă. Mă simt onorat de participarea lor. Așa după cum vedeți, echipa este un cumul de experiență politică și administrativă, de energii, de rezultate obținute în domenii dintre cele mai diverse. Vom face treabă bună, sunt convins!

Dragi colegi,
Uneori schimbările sunt grele. Dar asta nu le face mai puțin necesare. Vă îndemn să vă aduceți aminte de ce faceți, de ce FACEM, politică! Vă îndemn să vă aduceți aminte cum este să fii mândru de munca pentru orașul tău, și vă îndemn să învățăm din nou să credem în noi.

Vă mulțumesc!”, a fost discursul lui Adrian Bibu în cadrul alegerilor din organizația PNL Sibiu.

În trecut Adrian Bibu a fost managerul Sălii Transilvania şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do și a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea PNL. În prezent ocupă funcția de consilier local PNL Sibiu.

„Colegii din PNL m-au ales astăzi președinte al Organizației Municipale Sibiu. Le mulțumesc pentru încredere și, în avans, pentru munca în folosul a ceea ce cred eu că înseamnă un partid: locul celor mai bune soluții pentru viitorul comunității.”, este mesajul de mulțumire postat de Adrian Bibu pe o rețea de socializare.

Etichete: