fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură Timp Liber

Ada Milea aduce poveștile lui Creangă la Teatrul Gong

Ada Milea revine pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu într-un concert surpriză, ce are la bază poveștile lui Ion Creangă din volumele „Amintiri din copilărie”. Spectacolul va avea loc marți, 13 iunie, de la ora 18:00.

Un concert cu personaje comico-triste

Nici muzică, dar nici teatru, sau amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico-triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât. „Ada Milea a acceptat provocarea de a interpreta singură o mulțime de personaje, pentru a aduce un teatru ca o muzică. Continuăm, așadar, seria întâlnirilor cu mari artiști români pe scena noastră, într-un efort de a oferi tinerilor din oraș o poartă culturală spre un dialog al artelor, prin evenimente prietenoase deschise tuturor categoriilor de public. Concertul programat luna aceasta va include, desigur, și extrase din alte spectacole vechi și noi. Ada Milea e un om de teatru în adevăratul sens al cuvântului, iar astfel de întâlniri sunt cu adevărat esențiale pentru dezvoltarea publicului nostru”, spune Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Recomandat pentru 12+

Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani. Costul unui bilet este de 24 de lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00.

Etichete:

Recomandam sa citesti si