fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Actualizare- Accident grav în Avrig, cu 3 mașini implicate

Actualizare- Accident grav în Avrig, cu 3 mașini implicate

ISU Sibiu-Punct de lucru Avrig a intervenit de urgență cu 1 echipaj SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și modul descarcerare pe DN1, Avrig la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de cca 23 de ani și o femeie de cca 19, însărcinată. Ambii conștienți cu contuzii ușoare transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare. Un echipaj SAJ sosit în sprijin a transportat la Spitalul cea de – a treia persoană.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Actualizare- Accident grav în Avrig, cu 3 mașini implicateȘoferul unui microbuz, condus spre Brașov, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu o autoutilitară al cărei sofer oprise pentru a vira la stânga, neregulamentar, marcaj continuu, pe care o proiectează într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu. În microbuz se aflau 3 pasageri plus șoferul.

Actualizare- Accident grav în Avrig, cu 3 mașini implicateLa spital au fost transportați 2 pasageri din microbuz și soferul autoutilitarei.

Actualizare- Accident grav în Avrig, cu 3 mașini implicate

Etichete:

Recomandam sa citesti si