fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Actrița Ioana Blaga Frunzescu face parte din echipa de consilieri ai lui Horațiu Marin (P.E.)

Actrița Ioana Blaga Frunzescu este unul dintre consilieri locali, unul dintre oamenii de bază din echipa lui Horațiu Marin, candidatul ALDE la Primăria Sibiului. Este cunoscută de către sibieni ca om de cultură: actriţă, doctor în cercetare lingvistică, psiholog psihoterapeut, autoare a numeroase cărți de dezvoltare personală, beletristică, istorie și critică literară.

Personalitate marcantă a mediului cultural și de educație prin artă, Ioana Frunzescu a decis să revină în rândul aleşilor locali. „Avem la Sibiu mult de muncă pe proiecte culturale, educaționale, de formare a tinerei generații și nu numai. Am dezvoltat în ultimii ani in Sibiu proiecte educaționale în școli și licee, am activat ca voluntar pentru dezvoltarea în tânăra generaţie a încrederii și stimei de sine. Acum e nevoie să continui implementarea unor asemenea proiecte la nivel macro. Cetățenii Sibiului merită toată munca și atenția mea ca om care dorește să întoarcă întregii comunități experiența acumulată pe parcursul a trei decenii de studii și activitate culturală, educațională. Horațiu Marin e un om tânăr capabil, cu putere de muncă și voința de a face bine comunității. Îl sprijin din toată inima si mă alătur proiectului său politic și echipei sale”, a declarat Ioana Frunzescu.

Ioana Blaga Frunzescu a absolvit Filologia, Actoria și Psihologia la Cluj şi Sibiu şi are un doctorat și un master in criminalistică. Profesează ca actor, respectiv psiholog și are experienţă în management cultural, proiecte culturale şi mediul privat.

Etichete:

Recomandam sa citesti si