fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Actrița Emilia Popescu, regizorul Emanuel Pârvu și producătorul Miruna Berescu ajung la Sibiu pentru proiecția specială a filmului Marocco în cadrul ESTE Filmul de Miercuri

Miercuri, 19 octombrie, ora 20.00, la Cinema “Ion Besoiu” din Sibiu, are loc proiecția specială a filmului Marocco, în regia lui Emanuel Pârvu în cadrul ESTE Filmul de Miercuri.

Vor fi prezenți la Sibiu pentru a sta de vorbă cu spectatorii, după proiecție, actrița Emilia Popescu, producătorul Miruna Berescu și regizorul Emanuel Pârvu.

Bilete pentru proiecția de miercuri, 12 octombrie, pot fi găsite aici

* Marocco spune o poveste despre responsabilitate și vinovăție, despre lipsa încrederii care generează un lanț de evenimente cu efecte devastatoare. Filmul urmărește destinele a două iubiri care ajung în situații de viață și de moarte ca urmare a neîncrederii și ridică o întrebare: “dacă fiecare are intenții bune, și totuși cineva moare, unde e greșeala?”

Mi se pare că relația părinte-copil conține cea mai puternică formă de iubire și e alcătuită din încredere, atenție, devotament, dăruire. Și atunci cred că e un loc foarte bun de săpat, de speculat. Tot ce s-a scris despre iubire continuă să fie un izvor nesfărșit, dar cred că perspectivă personală aduce un subiect nou pe piața. Adică tema rămâne aceeași, dar subiectele sunt nesfârșite, sunt practic câți oameni sunt.”, spune Emanuel Pârvu, regizorul filmului despre tema filmului, într-un interviu pentru Urban.ro

** Distribuție: Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu, Ana Indricău, Tudor Cucu Dumitrescu, Tania Filip, Vlad Brumaru, Mihaela Sîrbu, Mirela Gorea, Bianca Anastasiu  și copiii Amalia Constantinescu și Sonia Stolea.

Scenariul este semnat de Alexandru Popa și Emanuel Pârvu, imaginea îi aparține lui Silviu Stavilă; montajul- Dan Ștefan Pârlog și sunetul- Dumitru Alexandru.

Filmul este produs de Miruna Berescu, prin FAMart.

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. În România, Marocco a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în Deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.

Marocco a intrat în cinematografele din toată țara în 7 octombrie.

Trailerul filmului poate fi găsit aici: https://youtu.be/BiegWncGxQE.

Notele de producție, fotografii din film și de la filmare, informații despre regizor și actori pot fi găsite aici:

https://drive.google.com/drive/folders/1Le0FAozvqT7w2NdBrLSGdbkFE9rBcxGa?usp=sharing

Etichete:

Recomandam sa citesti si