fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Acțiuni în vederea creșterii gradului de siguranță în trafic pe A1

IPJ Sibiu

Astăzi, în intervalul orar 09,30 – 13,30, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, împreună cu reprezentanți din cadrul DSV, ISCTR și RAR Sibiu au desfășurat acțiuni punctuale la kilometrului 260 al Autostrăzii A1, în zona localității Cristian, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră.

Cu această ocazie, au fost verificate 120 de autovehicule, fiind constatate 105 abateri de la normele rutiere. Valoarea sancțiunilor se ridică la suma de 47.000 de lei.

Cele mai multe sancțiuni, 45, au vizat nerespectarea regimului de viteză, în cazul a 4 conducători auto fiind aplicată și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, 26 de conducători auto au fost sancționați pentru defecțiunile tehnice constatate la autovehicule, 9 certificate de înmatriculare fiind retrase.

Au mai fost aplicate 1 sancțiune pentru neportul centurii de siguranță, 1 pentru ITP expirat și alte 32 de sancțiuni pentru alte abateri (lipsă documente, utilizarea nejustificată a benzii 2 etc.).

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment