fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Acțiuni de curățenie și igienizare pentru un Slimnic mai curat

Acțiuni de curățenie și igienizare pentru un Slimnic mai curat

Cetățenii localităților Slimnic, Veseud și Ruși sunt invitați sâmbătă, 24 aprilie, în intervalul orar 8-12 la o acțiune de curățenie și igienizare, organizată de Primăria Comunei Slimnic, Consiliul Local Slimnic și câțiva voluntari care au acceptat deja provocarea. Anunțul evenimentului a fost făcut public pe pagina de Facebook a administrației locale.

„Sâmbătă 24.04.2021 începând cu orele 08:00 (până la orele 12:00 ) dăm startul unei acțiuni de curățenie și igienizare a localităților SLIMNIC, RUȘI ȘI VESEUD prin implicarea Primăriei Comunei Slimnic și Consiliului Local Slimnic împreună cu VOLUNTARII! Fii Voluntar! Alătură-te campaniei de curățenie, împreună cu Primăria și Consiliul Local Slimnic (împărțit în 6 echipe) pentru a cuprinde o arie cât mai mare a zonelor/străzilor. Ne-am organizat și vom avea la dispoziție: Saci de plastic, gunoiul se va strânge pe două fracții (Pet și restul); mănuși, măști, dezinfectanți; utilaje pentru transport gunoiul strâns; veste.”, este mesajul postat.

Predarea materialelor va avea loc în Curtea Căminului Cultural, la ora 08:00, ora la care se vor organiza echipele împreună cu voluntarii.

Acțiuni de curățenie și igienizare pentru un Slimnic mai curat

Etichete: