fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Judet

Acțiune de ecologizare la Alțîna

Acțiune de ecologizare la Alțîna

În 30 iunie și 1 iulie 2022, peste 60 elevi ai Școlii Gimnaziale „Aviator Ioan Sava” din Alțîna, au participat la acțiunea de ecologizare „Curățăm România”, proiect demarat de primăria Alțîna în colaborare cu Administrația Fondului pentru Mediu.

În cadrul acestei acțiuni au fost colectate peste 532 kg de deșeuri și au fost ecologizate aleile și spațiile verzi din interiorul localității și nu numai. Acest proiect a avut și un caracter educativ de informare și conștientizare pentru creșterea gradului de colectare selectivă și în rândul elevilor.

„Ne-am bucurat de implicarea elevilor și dascălilor din cadrul Școlii Gimnaziale din localitate, cărora le-am pus la dispoziție toate materialele consumabile necesare, inclusiv mănuși și saci menajeri, iar firma de salubritate ne-a ajutat cu ridicarea deșeurilor. Au fost adunate deșeuri de plastic, metal, carton și sticlă, și doresc să să fac un apel către vizitatorii și locuitorii noștri să fie mai conștiincioși și să arunce gunoiul doar în locurile special amenajate. Sperăm ca pe viitor să putem realiza cât mai multe acțiuni de acest gen, care sunt educative și de bun augur pentru întreaga noastră comunitate” a declarat primarul comunei Alțîna, Ioan Bucșă.

FOTO:

Acțiune de ecologizare la Alțîna

Acțiune de ecologizare la Alțîna

Acțiune de ecologizare la Alțîna

Etichete:

Recomandam sa citesti si