fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Acțiune de deratizare pe domeniul public împotriva rozătoarelor, în 9-10 august

După ce săptămâna trecută, Serviciul Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului, prin firma contractată, DD CHIM SR, a realizat cea de-a cincea dezinsecție împotriva țânțarilor, în această săptămână continuă cu lucrări de deratizare.

Astfel, în zilele de 9 și 10 august se va desfășura cea de a doua etapă a campaniei din acest an pentru combaterea rozătoarele din spațiile publice.

Substanțele vor fi amplasate în dispozitive speciale care sunt marcate corespunzător, avertizând asupra pericolului de substanțe toxice din interior, dispozitive care vor fi plasate în parcuri, spații verzi, zone de blocuri, piețe, târguri, maluri de lac, pe terenuri ale instituțiilor, platforme și depozite de deșeuri, la stații de transfer, sortare și alte instalații de tratare/ eliminare a deșeurilor.

Produsul utilizat este Agrorat Wax Blocks, avizat de Ministerul Sănătății, iar antidotul în caz de ingerare accidentală este Vitamina K1.

Atenție în cazul copiilor și a animalelor de companie! Adresăm părinților rugămintea de a supraveghea îndeaproape copiii, pentru a evita venirea lor în contact cu aceste substanțe, iar deținătorii de animale de casă să ia toate măsurile pentru a preveni intoxicațiile accidentale în rândul acestora.

În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea de deratizare va fi reprogramată.