fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Accident rutier între Sibiu și Poplaca. O persoană a fost resuscitată și transportată la spital

Un accident rutier grad s-a petrecut în urmă cu câteva momente în apropiere de Poplaca, o persoană fiind resuscitată în acest moment de către echipajele medicale sosite la fața locului.

Din primele informații, șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit marginea șanțului din dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Lucrătorii ISU au fost nevoiți să intervină cu un echipaj de descarcerare, persoana fiind predată echipajului medical SAJ în stop cardio-respirator.

În aceste momente, se efectuează manevrele de resuscitare.

Accident rutier între Sibiu și Poplaca. O persoană a fost resuscitată și transportată la spitalSaj Sibiu a deplasat de urgenta un echipaj de tip C (cu medic) la un accident rutier produs între Sibiu și Poplaca. În urma accidentului o victima, a fost descarcerata de echipajele ISU prezente la fata locului .Echipajul SAJ a preluat victima și a început manevrele de resuscitare, deoarece se afla in Stop cardio-respirator. Intervenția este în dinamica”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un autoaccident rutier produs între Sibiu și Poplaca. Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism condus pe DJ 106R, spre Poplaca, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit marginea șanțului din dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul este rănit grav, primește asistență medicală. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor producerii evenimentului“, comunică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere alături de un echipaj SAJ cu medic pe drumul ce leagă Sibiul de localitatea Poplaca pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane încarcerate ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Echipajul de pompieri a extras persoana din autoturism și a fost predată echipajului medical în stop cardio-respirator.Se efectuează în acest moment manevrele de resuscitare“, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

UPDATE 14:30: Echipajul SAJ ajuns la fața locului a început resuscitare bărbatului de 63 de ani care a suferit politraumatisme majore, cap, torace, bazin și multiple fracturi. După mai multe minute de resuscitare barbatul a prezentat funcții vitale și, intubat, a fost transportat la UPU Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si