fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Accident rutier grav, produs pe DN 7 în zona Lazaret

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj SMURD pe DN 7, km 244, în Lazaret unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit parapetul.

“La fața locului un pompier militar din cadrul ISU Sibiu se afla în timpul liber și a intervenit prompt pentru evaluarea primară a victimelor, acordarea primului ajutor și decuplarea bornelor de la autoturism până la sosirea forțelor. S-au acordat îngrijiri medicale pentrul două persoane din cele patru implicate (un bărbat și o femeie) conștiente, neincarcerate care au fost transportate la UPU Sibiu și CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral și dureri membre inferioare.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Accident rutier grav, produs pe DN 7 în zona LazaretLa fața locului a intervenit în sprijin și un echipaj SAJ.

Accident rutier grav, produs pe DN 7 în zona Lazaret“Pe fondul vitezei neadaptate în curbă, un șofer în vârstă de 19 ani in timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a derapat și a lovit parapeții laterali. Două persoane, dintre cele 4 aflate în autoturism, o fată de 16 ani și un băiat de 19 au fost transportate la spital, conștiente.”, potrivit IPJ Sibiu.
Accident rutier grav, produs pe DN 7 în zona Lazaret

Etichete:

Recomandam sa citesti si