fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Accident pe strada Mihai Viteazu din Agnita

Două autoturisme au fost implicate într-un accident pe strada Mihai Viteazu din oraşul Agnita, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și două autospeciale de stingere. Se acordă îngrijiri medicale alături de o ambulanță SAJ unui număr de 5 persoane.

Actualizare

ISU Sibiu anunţă că, în urma accidentului rutier, 7 persoane (3 adulți și 4 minori) au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale la fața locului unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și unui minor de 15 ani care acuza dureri în piept și care a fost transportat la CPU Luther Sibiu.
Echipajele SAJ au acordat îngrijit medicale pentru doi adulți, un bărbat și o femeie și pentru 3 minori. Aceștia au fost transportați la CPU Agnita, iar ulterior au fost preluați de ISU Sibiu și transportați cu autospeciala de transport victime multiple: bărbatul la UPU Sibiu, femeia și cei trei minori CPU Luther.

Etichete:

Recomandam sa citesti si