fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Accident la Slimnic. O femeie a ajuns la spital!

accident slimnic final

Șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Evenimentul rutier s-a petrecut la ieșire din localitatea Slimnic spre Mediaș, o pasageră de 48 ani fiind transportată la UPU Sibiu cu traumatism lombar și ușoare contuzii.

Saj Sibiu a intervenit de urgenta cu un echipaj de tip B în apropierea localității Slimnic la un accident rutier. Un autoturism a ieșit în decor și o femeie de 48 de ani a suferit un traumatism lombar și ușoare contuzii. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu. Șoferul nu a fost transportat la spital”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

La rândul lor, polițiștii sibieni spun că urmează să fie stabilită cauza producerii accidentului.

Polițiștii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DN 14, ieșire din localitatea Slimnic spre Mediaș. Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Mediaș, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. O pasageră în vârstă de 48 de ani, din Copșa Mică, a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportată la spital conștientă. Autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Copșa Mică“, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului.

Etichete: