fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Accident între două TIR-uri și un autoturism pe A1 Sibiu

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere pe autostrada A1, Sebeș – Sibiu la un accident rutier produs între un autoturism și un TIR. Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una încarcerată.

În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital.
De asemenea un copil (fată) de cca 7 ani a primit asistență medicală și a fost transportată la spital cu traumatism cranio cerebral și traumatism membru inferior. Totodată un bărbat, de aproximativ 45 de ani (șoferul unuia dintre TIR – uri) a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal.

„Saj Sibiu a trimis de urgenta doua echipaje de tip C si B la un accident rutier produs pe A1 Sebeș-Sibiu.
În urma accidentului au rezultat 3 victime. Echipajele SAJ au acordat asistenta medicala unei femei de 33 ani ,după ce a fost descarcerata de echipajele ISU.Femeia a prezentat traumatism de bazin cu suspiciune de fractura și traumatisme de membre inferioare.A mai fost asistata o fetita de 7 ani care a suferit fracturi la membrul inferior și alte traumatisme. A treia victima a fost transportata la UPU de către un echipaj ISU.”, transmite SAJ Sibiu.

Politistii rutieri desfasoara cercetari in vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si