fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Accident între două motociclete și un autoturism în apropiere de Cârțișoara

Eveniment neplăcut în apropiere de Cârțișoara în urmă cu câteva minute.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Sibiu, șoferul unui autoturism condus spre Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță față de motocicleta condusă în fața sa, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o în altă motocicletă condusă pe aceeași direcție.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe DN 7C, la ieșire din Cârțișoara spre Sibiu. Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță față de motocicleta condusă în fața sa, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o în altă motocicletă condusă pe aceeași direcție. În urma carambolului, cei doi motocicliști, în vârstă de 51, respectiv 54 de ani, cetățeni străni, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Vâlcea. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. Fără mari probleme de trafic“, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Accident între două motociclete și un autoturism în apropiere de CârțișoaraLa locul accidentului, au acordat îngrijiri medicale un echipaj de ambulanță și unul de SMURD cu medic.

SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj de tip B ,în apropiere de localitatea Cartisoara , la un accident rutier produs între două motociclete și un autoturism. Au rezultat două victime ,barbati de 51 respectiv 54 ani. La intervenție participa și forte ISU. Un bărbat de 54 ani, este transportat de către echipajul SAJ la UPU Sibiu,el prezentând politraumatisme membre inferioare și superioare. A două victima, este transportata de către echipajul ISU“, transmite reprezentații SAJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la ieșirea din Cârtișoara spre Sibiu, cu un echipaj SMURD cu medic la un accident rutier. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și echipajul SMURD cota 2000, un echipaj Salvamont și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați, de 51 respectiv 54 care erau pe motociclete. Aceștia sunt transportați la UPU Sibiu, conștienți. Bărbatul de 51 de ani a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și are un traumatism la membrul inferior și o plagă deschisă“, explică Sg. maj. ISU Sibiu, Ștefan Andreea.

Etichete:

Recomandam sa citesti si