fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Accident grav la intrarea în Șura Mare, cu trei mașini implicate

Accident grav la intrarea în Șura Mare, cu trei mașini implicate

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14, ieșirea din municipiul Sibiu spre localitatea Șura Mare la un accident rutier produs între trei autoturisme în care au fost implicate 2 persoane ( una încarcerată)  S-a intervenit prompt cu un echipaj de descarcerare, unul de pompieri militari și un echipaj SMURD cu medic.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri s-a stabilit că șoferul unui autoturism (o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Șura Mare) care rula pe direcția Șura Mare – Sibiu ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un sibian în vârstă de 36 de ani. În urma coliziunii, autoutilitara pătrunde pe sensul opus de mers unde este lovită de un autoturism condus spre municipiul Sibiu de o șoferiță în vârstă de 27 de ani, sibiancă.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Accident grav la intrarea în Șura Mare, cu trei mașini implicatePolițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările. Traficul este în continuare blocat.

Ambele persoane au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ iar una dintre acestea (cea descarcerată) a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu diverse traumatisme.

Etichete:

Recomandam sa citesti si