fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Accident grav între Sibiu și Rășinari. Un tânăr de 18 ani a murit

Un accident rutier cumplit a avut loc, vineri, între Sibiu și Rășinari. Un tânăr de 18 ani a murit. În cursul nopții ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD , un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere la ieșirea din municipiul Sibiu, în zona Tropinii Noi (Rășinari), unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului au fost evaluate medical trei persoane implicate dintre care unei persoane ii s-a aplicat manevrele de resuscitare aflându-se în stop cardio respirator.

Din păcate, persoana aflată în stop cardio respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. O persoană de sex masculin de aproximativ 18 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu de către e echipajul SMURD policontuzionată în urma accidentului. Un alt tânăr a fost transportat la spital de un echipaj SAJ.

Potrivit IPJ Sibiu la  ieșirea din  Sibiu spre Rășinari un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.In prezent, sunt in desfasurare cercetari in vederea stabilirii cauzei si circumstantelor care au dus la producerea evenimentului.