fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Accident cu victime, produs la Cornățel

Un șofer băut a provocat un accident între localitățile Poiana Sibiului și Jina

ISU Sibiu intervine pe DJ 106, în localitatea Cornățel, cu un echipaj de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă, împreună cu două echipaje SAJ, ca urmare a producerii unui accident rutier.

Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, evaluat de către echipajul SMURD cu politraumatisme, în stare de conștiență, a avut nevoie și de intervenția echipajului de pompieri pentru descarcerare. Acesta va fi transportat de urgență la spitalul județean cu ambulanța SMURD.

Alte două persoane implicate sunt asistate medical de echipajele SAJ, care a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs pe DJ106 in localitatea Cornatel spre Agnita.

Un alt echipaj Saj a care era in zona este direcționat si el la loçul accidentului. Este vorba de trei victime, una încarcerata. Echipajele SAJ au transportat la spital doua victime, femeie de 46 ani cu traumatism costal si membrul inferior si un tânăr de 24 ani cu traumatism cranian si traumatism de genunchi.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că într-o curbă s-a produs o coliziune între două autovehicule care circulau din sens opus, respectiv: un microbuz de marfă, condus de un bărbat de 39 de ani, din direcția Agnita spre Sibiu și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Glâmboaca, din direcția Sibiu – Agnita.

În acest moment se circulă îngreunat în zonă, pentru a permite serviciilor medicale să intervină și polițiștilor să efectueze cercetarea la fața locului.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile de producere a accidentului rutier.

Etichete:

Recomandam sa citesti si