fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

A plouat cu amezi! Peste 380 de amenzi în regimul rutier în doar 3 zile

Week-endul acesta a fost unul plin de amenzi date de polițiștii rutieri. Doar în trei zile (19 – 21 aprilie), polițiștii sibieni au constatat 5 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 33 de permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au aplicat 386 de amenzi în valoare de 95.000 de lei. Ca de fiecare dată, mult prea mulți dintre șoferii de pe drumurile județului fie nu dețin dreptul de a conduce, fie se urcă la volan sub influiența băuturilor alcoolice. 

Astfel, vineri, 19 aprilie, în jurul orei 21:00, pe strada Principală din satul Broșteni, un localnic în vârstă de 40 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept.

Sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, pe strada Cibinului, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 55 de ani, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată și oră, pe raza localității Rășinari, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani. Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 01,30, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Cisnădie, care conducea autoturismul având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, de această dată în jurul orei 11:00, pe strada Valea Mare din localitatea Șeica Mare, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost identificat conducând un microbuz deși nu deține dreptul de a conduce.

În toate cazurice cei implicați s-au ales cu dosare penale.

Etichete:

Recomandam sa citesti si