fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

A părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către polițiștii rutieri

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea unui conducător auto care la data de 14 august a fost implicat într-un accident rutier, părăsind imediat locului de producere al acestuia.

În fapt, la data de 14 august, în jurul orei 1640, pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, o minoră de 15 ani, din Cașolț, a fost acroșată de un autoturism  în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. În jurul orei 2130, familia acesteia a solicitat de la domiciliu un echipaj al ambulantei pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul auto implicat în accidentul rutier nu a anunțat politia cu privire la producerea accidentului rutier, părăsind locul producerii acestuia. Victima nu a putut oferi nici un fel de detaliu cu privire la autovehiculul implicat în accident, respectiv număr de înmatriculare, marca sau culoarea autovehiculului.

La mai puțin de 24 de ore de la producerea accidentului, respectiv în dimineața zilei de 15 august, în urma amplelor activități desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea mașinii și a bărbatului care a condus-o în momentul producerii accidentului rutier.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Biroului Rutier Sibiu în vederea demarării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reținut și exercitarea dreptului de a conduce suspendată ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în cursul anului 2020.

Totodată, s-a stabilit faptul că autovehicul implicat în accident nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe acesta la data producerii accidentului era fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă (art. 196 alin 2 și 3 Cod Penal), părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției (art. 338 alin. 1 din Codul Penal), conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare (art. 334 alin. 1 și alin. 2 din Codul penal), precum și conducerea unui vehicul de către o persoana a cărei exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată (art. 335 alin (2) din Codul Penal).

Etichete:

Recomandam sa citesti si