fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

A intrat într-un liceu înarmat cu un pistol și a amenințat o elevă

A intrat într-un liceu înarmat cu un pistol și a amenințat o elevă

Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Cisnădie, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Reținerea s-a dispus pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței care a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraș, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă.

Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Cisnădie. Arma cu care ar fi amenințat victima nu a fost găsită asupra sa, declarând că a aruncat-o în albia unui râu. Tot cu privire la armă, a declarat că era un pistol de tip airsoft cu bile din plastic. Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă.

Cercetările în acest dosar continuă.

Etichete: