fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

A început reabilitarea parţială a Centrului Şcolar de educaţie incluzivă nr.2 Sibiu

Centrul şcolar de educaţie incluzivă nr.2 Sibiu, una dintre unităţile şcolare de învăţământ special din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, va beneficia de lucrări de reabilitare parţială cu bani proveniţi din fonduri europene.

Valoarea proiectului este de 564.424,65 lei , ajutorul financiar nerambursabil fiind de 544.864,96 lei. Contribuţia Consiliului Judeţean Sibiu în calitate de solicitant este de 19.559,69 lei.„Este un proiect important pentru copiii cu nevoi speciale care învaţă în acest centru. Contractul de finanţare a fost semnat, iar lucrările vor începe în cel mai scurt timp. Felicit echipa care a lucrat la acest proiect şi apreciez faptul că a reuşit atragerea fondurilor necesare lucrărilor. La finalizarea acestora, cei aflaţi în acest centru vor beneficia de condiţii mai bune”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu. Proiectul a fost depus în 5 mai 2014, iar în 27 octombrie 2014 a fost semnat Contractul de Finanţare, între UAT judeţul Sibiu pe de o parte şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi ADR Centru de cealaltă parte.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea infrastructurii şi a serviciilor educaţionale la nivelul judeţului Sibiu. Lucrările de reabilitare constau în înlocuirea tâmplăriei din lemn şi geam simplu cu tâmplărie lemn stratificat şi geam termoizolant în dublu strat, reparaţii ale tocurilor de lemn în care se vor fixa ferestrele noi, reparaţii ale uşilor exterioare de acces în clădire. Sala de mese va fi modernizată ,iar bucătăria va fi dotată cu echipamente moderne. Lucrările vor începe în următoarele zile, iar acestea nu vor afecta copiii aflaţi în centru.

Etichete:

Recomandam sa citesti si