fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

A început construcția sălii de sport de la Școala „Mihai Eminescu“

Lucrările de construcție a noii săli de sport de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ din Mediaș au început. Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), cu 2.484.174,37 lei, cu TVA inclus.

Construcția este amplasată pe terenul situat pe strada Mihai Viteazul nr. 14, în incinta Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“, în suprafață de 900 mp. Sala de sport va fi destinată activităților sportive necompetiționale, sporturile ce pot fi practicate aici fiind printre altele: gimnastică, lupte, baschet necompetițional.

De asemenea, vor fi amenajate vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, dar și acces carosabil și pietonal, parcare, zone verzi și iluminat.

Sala de sport va fi construită în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de sport”, iar echiparea tehnico-edilitară a construcției va fi asigurată din bugetul local al municipalității.

Au început lucrările la sala de sport de la Școala Mihai Eminescu. Vom continua să atragem fonduri extrabugetare pentru a îmbunătăți baza materială a instituțiilor de învățământ din orașul nostru“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Etichete:

Recomandam sa citesti si