fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

A fost încheiată reabilitarea parţială a Centrului şcolar de educaţie incluzivă nr. 2 Sibiu

Centrul şcolar de educaţie incluzivă nr. 2 Sibiu, a beneficiat de o serie de lucrări de modernizare cu fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional, axa 3 ”Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”.

Lucrările au constat în: înlocuirea tâmplăriei existente din lemn şi geam simplu cu tâmplărie lemn stratificat culoare alb şi geam termoizolant în dublu strat, reparaţii ale tocurilor de lemn în care s-au fixat ferestrele noi și reparaţii la uşile exterioare de acces în clădire. Lucrările au presupus şi modernizarea sălii de mese (montare covor PVC, tapet, zugrăveli, schimbare corpuri iluminat), dotarea bucătăriei cu echipamente la standarde actuale de funcţionare (robot profesional, maşină de gătit, cuptor digital cu convecţie şi umidificare, masă congelare cu două uşi, maşină de curăţat cartofi), 72 scaune din lemn şi 80 dulapuri din lemn. Contractul de finanţare a fost semnat pe 27 octombrie 2014, iar termenul de finalizare a lucrărilor, conform contractului a fost 30 ianuarie 2015, recepția fiind realizată vineri, 13 februarie 2015. Valoarea investiţiei a fost de 430 mii lei (fără TVA), ceea ce înseamnă aproape 100 de mii de euro (fără TVA). Cofinanţarea Consiliului Judeţean Sibiu a fost de 9.108 lei.
Centrul şcolar de educaţie incluzivă nr. 2 Sibiu oferă servicii psihopedagogice, psihologice şi de consiliere în domeniul educaţiei speciale pentru preşcolari și şcolari cu deficienţe de auz, dar și pentru părinţi și cadre didactice din municipiul şi judeţul Sibiu şi din ţară. În cadrul centrului funcţionează 17 clase în care învaţă 137 de copii.

 

Etichete: