fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Timp Liber

A fost finalizat cel mai recent și modern loc de joacă din municipiul Mediaș

A fost finalizat cel mai recent și modern loc de joacă din municipiul Mediaș

Săptămâna trecută a fost finalizat cel mai recent și modern loc de joacă din municipiul Mediaș, aflat în cartierul Vitrometan. Parcul a fost amenajat de către Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Mediaș și are o suprafață totală de 3600 de metri pătrați, compusă din aproximativ 1600 de metri pătrați acoperiți cu tartan, restul suprafeței fiind spațiu verde, dotat cu sistem de irigare. Noul loc de joacă a fost complet reabilitat, modernizat și dotat cu aparatură nouă de joacă, dar și de fitness. Noutățile absolute pe care le aduce acest spațiu de joacă sunt o pistă de alergare, o tiroliană în lungime de 25 de metri, o alee terapeutică, dar și un balansoar și un aparat de fitness pentru persoane cu dizabilități.

„După o muncă în echipă de câteva luni, putem să spunem astăzi că lucrările la locul de joacă din cartierul Vitrometan sunt finalizate. Nu pot decât să le mulțumesc colegilor mei de la Direcția de Administrare a Domeniului Public pentru implicare și să-i asigur pe medieșenii care locuiesc în alte zone ale orașului că locuri de joacă așa cum este acesta vom amenaja peste tot în oraș. Consider că astfel de investiții sunt extrem de importante pentru generațiile care vin și aici mă refer în principal la copiii noștri.“, a declarat primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman.Administrația publică locală este preocupată în permanență de îmbunătățirea acestui domeniu, dovadă fiind continua modernizare a locurilor de joacă deja existente în municipiu. Astfel, în urma permanentelor întâlniri cu cetățenii, care au avut loc de-a lungul anilor în toate cartierele municipiului, precum și în satul aparținător Ighișu Nou, a reieșit nevoia de modernizare sau de transformare a unora dintre spațiile de joacă deja existente în cartierele orașului situat pe Târnava Mare.

A fost finalizat cel mai recent și modern loc de joacă din municipiul Mediaș

A fost finalizat cel mai recent și modern loc de joacă din municipiul MediașInvestiția în copiii din Mediaș înseamnă pentru edilii municipiului investiția într-un viitor mai bun, astfel încât au fost alocate în ultimii ani fonduri pentru reamenajarea locurilor de joacă, constând în lucrări de turnare platformă de beton armat, aplicare covor tartan sau dale de cauciuc, montat echipamente de joacă și fitness. De aceste investiții au beneficiat locurile de joacă situate în următoarele locații: str. George Coșbuc, str. După Zid, str. Sinaia (blocuri ANL), str. 1 Decembrie nr. 34, dar și cel mai recent inaugurat, situat pe str. Sebeșului. De asemenea, în ultimii patru ani au fost înlocuite și montate echipamente de joacă noi în Parcul Greweln, precum și în locurile de joacă de pe străzile După Zid, Sebeșului, George Topârceanu, Dealul Furcilor.

 

 

Etichete: