fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

A.F.C.Hermannstadt va debuta pe teren propriu în Play-Off-ul ligii secunde

A.F.C.Hermannstadt va devuta pe teren propriu în Play-Off-ul ligii secunde contra celor de la Unirea Slobozia. Sibienii au terminat sezonul regular pe locul 3 în clasament, cu  41 de puncte și o linie de 12 victorii, 5 rezultate de egalitate, 2 înfrângeri , 41 de goluri marcate și 15 primite. De cealaltă parte, cei de la Slobozia au intrat în Play-Off de pe locul 6, cu 33 de puncte, 9 meciuri câștigate, 6 terminate la egalitate, 4 înfrângeri, 33 de goluri marcate și 13 primite. În sezonul regular, cele două grupări s-au întâlnit în etapa nr.8 pe terenul celor de la Slobozia, când FCH s-a impus cu 0-1, gol marcat de Alex Oroian. Pentru această confruntare, din lotul sibienilor vor lipsi Plamen Iliev, accidentat, Andrei Blejdea și Alex Negrea – suspendați, iar Ionuț Stoica și Ioan Hora sunt incerți.

,,Nu vreau să privesc această tragere la sorți într-un mod subiectiv, ținând cont că primele 2 meciuri le jucăm acasă. Să nu uităm că următoarele 3 meciuri le jucăm apoi în deplasare. Luăm fiecare meci în parte, sunt 10 finale, iar prima dintre ele este mâine cu Slobozia. Unirea Slobozia a evitat anul trecut retrogradarea după baraj, iar anul acesta și-au propus liniștea ca obiectiv. Iată că au realizat acest obiectiv odată cu calificarea în Play-Off. Este clar că trebuie să fim pregătiți pentru un meci foarte greu, fiindcă ei nu au nimic de pierdut. Va trebui să fim foarte concentrați. Meciul acesta nu are nici o legătură cu ce s-a întâmplat în sezonul regular. Să ne amintim că am pierdut atunci 4 fotbaliști, 3 dintre ei în prima repriză, ceea ce nu am auzit să se fi întâmplat vreodată în fotbal. Au fost accidentări cu probleme articulare – genunchi, umăr, gleznă, iar noi am suferit apoi din cauza acestor probleme. Va fi diferit acum, fiindcă este un alt meci pe care trebuie să-l abordăm concentrați la maxim.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

 

A.F.C.Hermannstadt vs Unirea Slobozia va avea loc duminică, 20 martie, ora 11:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida va fi difuzată pe toate canalele de sport din România, iar pentru cei interesați să achiziționeze bilete online, aceștia pot accesa acest link: https://bit.ly/3CGv9k0

Etichete:

Recomandam sa citesti si