fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

A.F.C.Hermannstadt suspendă contractele jucătorilor legitimați

Cu puțin timp în urmă, Consiliul de Administrație A.F.C.Hermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliștilor legitimați pentru cât timp se va menține starea de urgență în România. Măsura vine ca o consecință a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire. Aceasta dacă ținem cont că în prezent nu se știe când se va relua activitatea fotbalistică din țara noastră.

“Chiar și așa, A.F.C.Hermannstadt le-a propus jucătorilor noștri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării. Prin urmare, aceasta va fi singura clauză care va fi modificată în înțelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate. În acest moment, stafful și toți fotbaliștii noștri se află în autoizolare și se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil.”, transmit reprezentanții Clubului A.F.C. Hermannstadt pe pagina de Facebook.

În acest moment, stafful și toți fotbaliștii se află în autoizolare și se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil.

Etichete:

Recomandam sa citesti si