fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

A.F.C. Hermannstadt reușește prima victorie în noul sezon din Liga 1

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a învins cu scorul de 3-1 formaţia Chindia Târgovişte, vineri seara, într-o partidă disputată pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti în cadrul etapei a 4-a a Ligii I.

Formaţia condusă de Emil Săndoi a deschis scorul în minutul 10 prin Daniel Popa, care a profitat de o pasă greşită a fundaşului Raul Opruţ. Pentru Popa acesta este primul gol în tricoul formaţiei Chindia Târgovişte de la împrumutul de la FC Dinamo.

FC Hermannstadt a egalat în minutul 31 prin brazilianul Romario, care a transformat un penalty acordat de arbitru pentru o intervenţie în careu a lui Andrei Piţian asupra lui Andrei Sântean.

Golul al doilea al oaspeţilor a fost înscris de Andrei Sântean (minutul 41) dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Cu un penalty obținut & un gol de toată frumusețea, jucătorul a fost declarat omul meciului de specialiștii LPF.

A.F.C. Hermannstadt reușește prima victorie în noul sezon din Liga 1
Tabela de marcaj a fost închisă de mijlocaşul spaniol David Mayoral (minutul 82), aflat la debut în tricoul formaţiei FC Hermannstadt, acesta reluând în plasă o minge trimisă greşit cu capul spre propriul portar de Paul Iacob.

Pentru gruparea sibiană aceasta este prima victorie în actuala ediţie de campionat după ce în primele 3 etape înregistrare două rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Chindia Târgoviste – FC Hermannstadt 1-3 (1-2), Stadion “Ilie Oană” – Ploieşti
Au marcat: Daniel Popa (10), respectiv Romario (31), Andrei Sântean (41), David Mayoral (82)
Arbitru: Cătălin Busi – (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observator: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA.

Etichete: