fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

A.F.C. Hermannstadt, învingătoare în eLiga1- FIFA 20 pe Play Station

Competiția eLiga1 – FIFA 20 pe Play Station a fost câștigată de A.F.C. Hermannstadt prin intermediul gamerului Alexandru “Andu” Rădulescu. Tânărul a reușit să câștige turneul sub culorile AFC Hermannstadt cu 11 victorii, un egal și o înfrângere. Meciurile FIFA 20 au fost organizată de Liga Profesionistă de Fotbal  în ultimele două săptămâni și jumătate. În ultima rundă, cea cu numărul 13, Hermannstadt a câștigat în fața echipei Dinamo, scor 2-0.

A.F.C. Hermannstadt, învingătoare în eLiga1- FIFA 20 pe Play Station

Alexandru ”Andu” Rădulescu are 21 de ani și este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. A jucat fotbal 12 ani la Steaua București, la nivel de copii și juniori, alături de care a fost vicecampion national. Ca și gamer profesionist, Andu a reușit să ajungă de 10 ori în top 100 mondial la Weekend league – FIFA 20 și pe locul 1 pe platforma X-Box la FIFA 20.

A.F.C. Hermannstadt, învingătoare în eLiga1- FIFA 20 pe Play Station

“Jocul de FIFA este destul de popular în România și sunt convins că va crește în vizibilitate. Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt. Sibiul este un oraș mare și frumos și sper să ajung acolo după ce trece pandemia. Știu că echipa este susținută de un public minunat acolo, pe un stadion nou. Sper ca această susținere să rămână, iar oamenii să meargă în număr mare la stadion, după ce acest lucru va fi posibil. Mulțumesc celor de la NextPlease că au făcut posibilă această colaborare și sper ca pe viitor să mai pot colabora cu familia F.C. Hermannstadt. Hai, Sibiu!”, a declarat Alexandru Rădulescu, gamerul profesionist al FCH în eLiga1.

A.F.C. Hermannstadt, învingătoare în eLiga1- FIFA 20 pe Play Station

Competiţia s-a desfășurat în perioada 16 aprilie-4 mai, toate cele 14 echipe din Liga 1 au fost reprezentate în jocul virtual de către un gamer profesionist. Pe podium s-au mai clasat FC Voluntari, pe treapta a doua, și FC Dinamo 1948 pe locul trei. A.F.C. Hermannstadt îi transmite prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal felicitări și mulțumiri gamerului Alexandru Rădulescu pentru performanța îndeplinită sub culorile clubului! Împreună am demonstrat că Sibiul are fotbal și pe PlayStation.

Acțiunea umanitară #România salvează România (www.crucearosie.ro) este o intervenție a Crucii Roșii la pandemia Covid-19. Are ca scop strângerea de fonduri prin donații de la persoane fizice și juridice, atât pentru spitalele care au nevoie de aparatură medicală, materiale de protecție și consumabile de unică folosință, cât și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile, cărora li se vor asigura astfel alimente și produse igienico-sanitare.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si