fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Actualitate

A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele până la reluarea Ligii I

Conducerea Clubului A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

“Pentru conducerea și stafful FCH, sănătatea este cel mai important element care poate sta la bazele unei societăți moderne. În ideea asta, am transmis fotbaliștilor legitimați următoarele recomandări: să nu părăsească orașul Sibiu, să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness, să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spații aglomerate, să stea în casă cât mai mult timp și să fie pregătiți oricând pentru reluarea antrenamentelor.”, transmit reprezentanții A.F.C. Hermannstadt.

Antrenamentele se vor relua în funcție de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluția situației virusului COVID-19 la nivel național și internațional. Până la reluarea competiției, A.F.C. Hermannstadt a început o amplă campanie online de prevenire a coronavirusului COVID-19.

“Transmiteam și pe această cale tuturor celor care iubesc fotbalul și această echipă ca până la o nouă întâlnire pe stadion să se informeze cum se cuvine din surse avizate! A.F.C. Hermannstadt va reveni mai puternică din această situație! Multă sănătate tuturor!”, mai transmit reprezentanții clubului sibian de fotbal.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si