fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

A 3 – a ediție a Congresului Internațional “Cybersecurity în România, platformă de dialog public-privat” are loc la Sibiu

În perioada 23-26 septembrie 2015, la Sibiu va avea loc cea de-a 3-a ediție a Congresului Internațional “Cybersecurity în România, platformă de dialog public-privat”. Congresul se va bucura de prezența a numeroşi participanţi şi speakeri din mai mult de 20 de ţări.

Evenimentul este organizat de către Swiss WebAcademy (unONG sibian), împreună cu Security Brokers International (Italia), Agora Group şi IntelSeCo. Consiliul Județean Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu și Consiliul Local Sibiu vor fi şi anul acesta parteneri principali ai Congresului. Pentru a garanta neutralitatea evenimentului, Ambasada Elveției în România acordă şi anul acesta egida sa. Astfel, congresul va avea loc sub înaltul său patronaj şi în prezenţa ambasadorului Elveţiei în România, E. S. Jean-Hubert Lebet. Această ediție se va bucura de susţinerea de excepţie ITU (International Telecommunications Union, ONU-Geneva), care va sprijini organizarea congresului de la Sibiu, prin participarea reprezentanţilor departamentului său de securitate cibernetică, prin asigurarea de asistență tehnică şi prin participarea ca speakeri a numeroşi specialişti de renume mondial. “Faţă de ediţiile precedente ne bucuram în plus de parteneriatul deosebit de important al Serviciului Român de Informaţii (SRI), precum şi al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Ediţia din acest an va oferi publicului o abordare mult mai largă a domeniului securităţii pe Internet. Evenimentul este unul non-marketing şi deschis pentru toată lumea – o adevarată platformă interactivă de dialog între instituţii, specialişti IT, companii şi publicul larg utilizator al Internetului.”

Noutăţile oferite de această ediţie:
• Luni-Miercuri 21-23 Septembrie: Training Days (cursuri de sensibilizare şi OSINT, pentru grupuri de începători şi intermediari şi pentru factorii de decizie şi IT din întreprinderi).
• Miercuri 23 Septembrie: Awareness Day, Casa de Cultură, Cel mai mare eveniment de sensibilizare în domeniul securităţii pe Internet, realizat vreodată în România, destinat copiilor, tinerilor şi publicului larg. Speakerii de prestigiucare vor susţine acest eveniment voroferi publicului informaţii deosebit de preţioase şi vor realizademo-uri live în cele trei mari momente ale zilei: dimineaţa pentru copii, după-amiaza pentru tinerişi seara pentru adulţi
• Tot în premieră, pe întreaga perioadă a congresului, foaierul Casei de Cultură va găzdui Innovation Fair, în care standurile specialiştilor vor oferi informaţii şi demonstraţii care vor completa dezbaterile din timpul sesiunilor plenare şi paralele.

Etichete: