fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

8 mai – Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii

Ziua de 8 mai este sărbătoarea celor 17 milioane de voluntari și aproape jumătate de milion de angajați din întreagă lume ai Crucii Roșii și Semilunii Roșii.

“Ei fac parte din marea familie a Crucii Roșii din România, oameni dedicați binelui, care prin faptele lor, prin implicarea în acțiuni umanitare, reușesc să salveze vieți și să readucă zâmbete pe chipurile celor greu încercați. Celebrăm astăzi curajul, devotamentul, pasiunea, implicarea și dorința de a salva. La mulți ani!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ISU Sibiu, alături de următoarea imagine.

8 mai - Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii“Unul dintre privilegiile de a locui într-un oraș care sărbătorește prin vaccinare Ziua Europei, este acela de a primi, de ziua Crucii Roșii, mesaje de la sibienii care ne reprezintă în Europa. Mulțumim, onorați, artistului Dan Perjovschi, pentru minunatul cadou grafic primit în această dimineață! “ Ceva roșu, mișto”. Așa ne imaginăm și noi Crucea Roșie, ori de câte ori ne gândim la cei 158 de ani de Cruce Roșie și Semilună Roșie.”, au scris reprezentanții Crucii Roșii Filiala Sibiu pe pagina lor de Facebook, alături de pozele trimise de Dan Perjovschi.

8 mai - Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii

 

8 mai - Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii

 

8 mai - Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii

Etichete:

Recomandam sa citesti si