fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Incendiu la două imobile din Turnu Roşu

Incendiu la deşeuri menajere în curtea unui operator economic de pe strada Nicolae Teclu. Nu s-a impus mesajul RO-Alert

Pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au fost solicitați să intervină de urgență noaptea trecută în localitatea Turnu Roșu, judeţul Sibiu, stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișurile a două case învecinate de pe strada Abatorului, informează ISU Sibiu. Acoperișurile a două case au ars din cauza unui horn neizolat corespunzător față de elemente combustibile.  Trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și membrii SVSU Turnu Roșu au intervenit pentru stingerea incendiului. Acoperişul casei de la care a izbucnit incendiul a ars în întregime, precum şi mobilierul din dormitoare și bucătărie. De asemenea, Acoperişul imobilului învecinat, o casă părăsită şi degradată, a ars îm proporţie de 60%. Nu s-au înregistrat victime.

ISU Sibiu transmite:

⚠️ ATENȚIE

Pentru a diminua riscul de izbucnire a incendiilor, rugăm cetățenii să respecte principalele măsuri de prevenire, și anume:

🧯 verificați și curățați periodic coșurile de evacuare a fumului de funingine;

🧯 evitați introducerea, în coșuri și burlane, a elementelor combustibile ale acoperișului sau planșeului;

🧯 izolați coșurile de fum față de elementele combustibile ale planșeelor prin îngroșarea zidăriei de cărămidă a acestuia cu 25 cm. În spațiul dintre coș și planșeu se recomandă introducerea unui strat de materiale necombustibile.

Etichete: