fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

OTS Sibiu, la ceas aniversar

Organizaţia Tinerilor din Sibiu (OTS) a împlinit 12 ani de la înfiinţare, prilej pentru membrii acesteia să marcheze momentul de sărbătoare printr-o seară duhovnicească organizată sâmbătă, 22 ianuarie, la centrul social de lângă Biserica „Buna Vestire” din Sibiu.

Tinerii sibieni au avut posibilitatea să asculte mesajele profesoarei Carmen Jinariu, cu sprijinul căreia a fost înfiinţată şi funcţionează organizaţia, a preşedintei Ioan Şofîlcă şi a celor doi vicepreşedinţi, precum şi un cuvânt de binecuvântare al arhimandritul Iustin Miron de la Mănăstirea „Sfântul Pantelimon” din Oaşa, judeţul Alba, locul unde s-a născut OTS şi de care sunt legaţi duhovniceşte tinerii din OTS.

„Este foarte important să ne implicăm, chiar dacă pe o perioadă mai îndelungată sau mai scurtă, pentru că la final suntem ceea ce am acumulat împreună pe parcursul acestor  ani. Cu cât m-am dăruit mai mult în aceşti ani, cu atât am primit mai mult. Şi vouă vă doresc să vă dăruiţi, să vă depăşiţi limitele, pentru că la final şi răsplata va fi pe măsură. Numai împreună putem face mult mai mult”, a spus preşedinta Ioana Şofîlcă.

„Ceilalţi tineri au foarte multă nevoie de viaţa voastră, au nevoie de dragostea voastră şi, vă spuneam şi cu alte ocazii, sunteţi un aluat care trebuie să dospească toată frământătura tinerilor din oraşul vostru”, a fost îndemnul arhimandritului Iustin Miron către tinerii sibieni.

Tinerii au avut posibilitatea în cadrul întâlnirii să aducă mărturii despre experienţele lor în OTS, despre cum au aflat de această mare familie a tinerilor ortodocşi din Sibiu şi mai ales despre ce înseamnă pentru ei clipele trăite alături de prietenii lor la Mănăstirea Oaşa şi în alte locuri.

Etichete: